Условия

Условия за ползване и разбиране нa блога

Необходимо е да се съгласите с няколко условия, които много хора пренебрегват и си създават предварителна грешна представа.

  • Макар че вече съществуват проучвания, доказващи натуралното лечение на акне като сигурен метод, все още има твърдения, които не са научно доказани и медицински точни. Но всичко, което съм написал тук е, ако не доказано, то практическо изпробвано от мен и/или други, страдащи от акне.
  • Натуралното лечение на акне е сложен и продължителен процес. При някои положителни ефекти могат да възникнат за дни или седмици – при други месеци. Например на мен ми трябваше около месец само, за да установя една възпаляваща кожата ми храна. Най-важно е постоянството!
  • В натуралното лечение няма константи: всеки организъм е различен. Това, което е подействало на един, може да не подейства на втори или дори да има отрицателен ефект при трети. Ключът към успеха се базира на принципа проба-грешка. Моята цел е да ви предоставя най-пълния и единствен източник за натурално лечение акне на чист български език. Ваша е задачата да приложите информацията и сами да установите какво действа при вас.
  • Най-важното условие е винаги да сте весели и засмяни до уши!

И не забравяйте:

Чиста кожа = воля + постоянство + правилна информация.

Този блог може да ви помогне само с последното.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s